Avtal en gratis time i dag, og bli målt for tilpasset tailoring . Levering innen 6 uker eller mindre.

Eksperter i skreddersydd dresser og skjorte for forretninger

AW22 Kolleksjonen

Enten det er en klassisk flanelldress, en skreddersydd frakk laget av den fineste kashmir eller en bouclé-jakke med struktur, kan du nyte gleden av å kle deg for de kaldere dagene med vår nyeste AW22-kolleksjon.

 

Denne detaljorienterte kolleksjonen er bygget på klassiske modeller og godt håndverk. Den legger vekt på jordfarger – fra skarp khakigrønn, rik brun til dype burgunderfarger som setter tonen for sesongen.

Grågrønn Twist Flanella

7.499 NOK

 

Spesiallaget flanelldress i 100% ull fra det italienske stoff-fabrikken Vitale Barberis Canonico. Denne versjonen av den klassiske essensielle dressen til kjøligere vær – den grå flanelldressen – har et snev av en dempet grønnfarge for å gi den koselige høstfølelsen.

Blågrønn Boucle-jakke

5.599 NOK

 

Bouclè-jakke laget av 100% ull med en blanding av en cremefarget, blågrønn og navygarn. Den perfekte jakken for overgangssesongene og enhver anledning når du vil gå for det raffinerte, men likevel nonsjalante looken. Det franske ordet bouclè refererer til en ringlet eller et spennegarn og en finisheffekt der svært små, utstrakte krøllete løkker i den enkelte tråden vises på overflaten av materialet.

Navy Burgundy Overcheck jakke

5.899 NOK

 

Skreddersydd jakke i burgunder og marineblå overrutet trykk. En absolutt sesongbasert basisvare som vil legge mye personlighet til ethvert smart/avslappet antrekk.

ScandiNavy Fine Hopsack

10.899 NOK

 

Marineblå dress laget av 100% ull i hopsack vevning. Hopsack veveteknikken er en spesiell veving som skaper en bølget effekt, og som gir et mer avslappet og moderne utseende.

Olivenfarget frakk i ull og kashmir

8.099 NOK

 

Elegant frakk i en olivengrønn farge i en ull/cashmir blanding. En allsidig og stilig frakk som kan brukes i både formelle og uformelle omgivelser.

Utforsk hele AW22-kolleksjonen

Heltebilde-seksjonen