Avtal en gratis time i dag, og bli målt for tilpasset tailoring . Levering innen 6 uker eller mindre.

Eksperter i skreddersydd dresser og skjorte for forretninger

new-weinås-header-oransje

Slik fungerer det

Klær som de skal være – laget etter dine mål og preferanser.

Custom tailoring

Hos Mond tror vi på den skikken tailoring er fremtiden for klassisk herremote. Som forbruker får du et bedre produkt, laget av de beste materialene og sydd fra bunnen av med dine mål og preferanser som utgangspunkt. Fra vårt ståsted er det en mer miljøbevisst tilnærming til å lage klær, da vi først begynner å produsere når vi mottar din bestilling.

 

Derfor eliminerer vi den enorme sløsingen med klær som overbeholdningen av ulike størrelser og farger vanligvis representerer på vanlig konfektionsmote.

Slik fungerer det

1. Avtal en gratis time online
Velg en av våre tre butikker

 

2. 3D-måling og designøkt i butikk
Tidsramme 30-60 min

 

3. 6 ukers leveringsgaranti
Alt blir sydd i en familiedrevet bedrift i Portugal

 

4. Planlegg henting
Prøv de nye klærne dine – endringer inkludert

 

5. Praktisk etterbestilling
Vi tilbyr online konsultasjoner etter første kjøp

3D Kroppsskanning

Med vår 3D-kroppsskanner er vi i stand til å kartlegge kroppsformen din og trekke ut over 400 forskjellige målinger med en presisjon som selv ikke den mest erfarne skredderen kan imitere. Selve skanningen er ganske ufarlig og tar mindre enn 30 sekunder å fullføre. Resultatet er en fullstendig representasjon av kroppsmålene og holdningen din.

Personopplysningene

Vi tilbyr et vell av forskjellige designalternativer for å gjøre dine nye klær unike. Vi vil selvfølgelig sørge for å gi deg råd gjennom hele prosessen, men du står fritt til å velge både jakkeslag, lommer, Knapper , fôr , Splitt , broderte initialer osv. Hvis du designer en skjorte du kan velge krage, mansjett, front, Knapper , initialer etc. Enten du vil gå klassisk, eller vil skille deg ut fra mengden, har du mulighetene til fingerspissene.